Εκδηλώσεις του συλλόγου μας!

 

         Διαμαρτυρία  για τη μισθολογική στασιμότητα των συναδέλφων.

        

      Το Δ.Σ του Συλλόγου μας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για το νέο μισθολόγιο και την εφαρμογή του.

      Συγκεκριμένα και όπως ορίζει ο  ν.4024 άρθρο 12παρ.2,3  η μισθολογική εξέλιξη, δηλαδή τα Μ.Κ των βαθμών χορηγούνται ανά  διετία ή τριετία αντίστοιχα και ο υπάλληλος εξελίσσεται μισθολογικά. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που ο υπάλληλος  έχει εξαντλήσει τα Μ.Κ του βαθμού στον οποίο κατατάχτηκε ; (έχει συμπληρώσει έξι έτη παραμονής στο βαθμό Ε΄, 8 έτη στο βαθμό Δ΄).

     Παραμένει μισθολογικά στάσιμος; 

     Η απάντηση μάλλον είναι ΝΑΙ.

     Σήμερα, υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι και κάθε μέρα ο πληθαίνει ο αριθμός τους, που παραμένουν στάσιμοι μισθολογικά περιμένοντας, την πολλά υποσχόμενη,  αξιολόγηση-βαθμολόγηση.

     Με αυτό τον τρόπο αποτιμάται το έργο των Εκπαιδευτικών;

     Αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος της αξιολόγησης, η μισθολογική μας στασιμότητα;

     Ο Εκπαιδευτικός θα σώσει τον κρατικό προϋπολογισμό, ο αναπληρωτής  Εκπαιδευτικός που δεν παίρνει το επίδομα θέσης, ή μήπως τα έξοδα του Α.Σ.Ε.Π για τους συναδέλφους Εκπαιδευτικούς της Ειδικής Αγωγής που τον περιμένουν ακόμη;  

   

       Θέτουμε υπ΄όψη σας τις διαμαρτυρίες μας και περιμένουμε για δικές ενέργειες.

 

 

Έκοψε τη βασιλόπιτα ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη «Λέσχη Κυνηγών» την Τετάρτη 4/1/2012 η εορταστική εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Οι Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς υποδέχτηκαν τον καινούργιο χρόνο ανταλλάσσοντας ευχές και έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας, σοβαρότητας, ευθύνης και ελπίδας.


Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν με αναμνηστική πλακέτα τα παιδιά των συναδέλφων, Αντωνία Τύμπου, Απόστολος Παπακούλας, Βασίλης Μπαζιργιάννης, Γεωργία Γιαννακούλη, Δέσποινα Παναγιωτίδου, Εμορφίλη Αβραμίδου, Ευάγγελος Σαββίδης, Θεμιστοκλής Ευθυμιάδης, Μάρθα Στεργιούλα, Νικόλαος Ασημακίδης, Παναγιώτης Ελευθεριάδης, Μελίνα Αθανασιάδου, Σοφία Αλεξανδρίδου, Σταυρούλα Τσολοζίδου, Συμεών Τσινασλανίδης, Φώτης Ρωμανίδης, Χριστίνα Γρόζου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2011, με τις ευχές όλων για καλή φοίτηση και σταδιοδρομία.
Tίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας οι Βουλευτές του νομού μας κ .Παραστατίδης θεόδωρος και ο κ. Φραγγίδης Γιώργος , ο Αντιπ/ρχης Περ.Εν.Κιλκίς κ. Γκουντενούδης Χρήστος, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Μπαλάσκας Ευάγγελος, ο Διευθυντής Π/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς κ. Ραμπίδης Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Π/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς κ. Ιντζέλης Νίκος ,ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς κ. Πεντζερετζής Πρόδρομος και οι πολιτευτές κ. Γεωργαντάς Γεώργιος και η κ. Κωνσταντινίδου Αναστασία .